За нас

Kracheta.BG

е специализиран магазин за бебешки и детски обувки и аксесоари за всяко дете.

При нас ще намерите богат асортимент от маратонки, обувки, сандали, чорапи, пантофи и други аксесоари, на водещи производители в страната и чужбина. Старателно подбирайки продуктите, които предлагаме, и съобразявайки се с модните тенденции, наложени от известни брандове за детска мода, ние от Kracheta.bg, гарантираме на всеки родител спокойствието, че e избрал най-доброто за удобството на своето дете.

Избирайки обувките, които предлагаме, осигурявате на своите деца, комфорта, който им е необходим, през всеки сезон от годината.


Kracheta.bg e перфектният избор, както за практичния потребител, така и за най – изтънчените и взискателни родители. Предлагаме на Вашето внимание голямо разнообразие от висококачествени обувки, на цени, съобразени с нуждите и вкуса на всеки наш клиент. Каталогът на нашият интернет магазин дава изчерпателна информация, относно всеки продукт и дава възможност за търсене по множество критерии като марка, пол, цена, размер, цвят, актуалност на колекции, последно добавени.

Kracheta.bg предлага специални промоции, намаления и оферти. Следете новостите и на нашата Facebook страница Kracheta.

 

Дайте на детето си днес, обувките, които ще го отведат до успеха, утре.

0

Над модела

0

Доволни клиенти

0

Запитвания дневно

0

Дни на ваше разположение

Съвети / Факти

Първите стъпки е добре да бъдат на бос крак или по чорапки с твърда подметка, така че детето да има реално усещане за допир.

Всяко краче има уникална форма, обувката се оформя според крачето, затова не е добре да се доизносват чужди обувки.

Ноктите режете не прекалено навътре, рязането да е по права линия, така че да избегнете врастване на краищата им в кожата и възпаление.

Чорапките не бива да са твърде тесни, защото може да предизвикат схващане на крачетата.

Единствено дължината на ходилото показва точния размер – с шаблон в изправено положение измерете дължината на стъпалото – разстоянието от петичката до края на палеца и на двете крачета.

Има различни стандарти за номерация на обувки, затова най-добре открийте съответния номер на избраната от вас марка обувки.

Направете вашата поръчка през Facebook

Пишете ни във Facebook, с каталожен номер на желания от вас модел.